Hos Kims Køreskole tager man ikke bare kørekort
- man lærer at køre bil

Hvem er jeg?

Jeg blev uddannet kørelærer i 2009 og har arbejdet som kørelærer i Ringkøbing siden 2010. Efter 6 år som ansat besluttede jeg, at det var på tide at tage springet og starte min egen køreskole.

Det har altid været vigtigt for mig, at hver enkelt elev føler, at der bliver taget udgangspunkt i dem og det er bestemt også noget jeg vil videreføre i mit eget firma.

Privat er jeg gift med Cecilie og sammen har vi to drenge.

 

Hvorfor vælge Kims køreskole?

Ved Kims Køreskole foregår al teori med ”gammeldags”, personlig tavleundervisning. Kommunikationen mellem læreren og eleverne er det afgørende. Ikke alene for at lærer teorien grundigt, men også for at opbygge den tillid, der skal være for, at man kan lærer tingene under kørslen. Al undervisning er - på trods af den gamle facon - altid opdateret, og bliver vist med billeder og korte filmklip, der er med til at gøre det interessant at følge undervisningen. Derudover vil der være mulighed for at øve ekstra teori hjemmefra ved hjælp af adgang til prøver på nettet. Dette vil give endnu større sandsynlighed for succes til teoriprøven. Man kører altid i nyere diesel biler, med alle de nyeste former for udstyr, så man er bedst muligt rustet til at komme ud i trafikken på egen hånd

 

Teoriundervisningen

Teoriforløbet vil vare fra 5-7 uger, og foregår tirsdag og torsdag fra 15:15 til 16:45 (nogle enkelte gange til 17:30). Den afsluttende teoriprøve vil blive afholdt i Skjern i slutningen af teoriforløbet.

 

Køreundervisningen

Køreundervisningen vil som hovedregel foregå i Ringkøbing 2 gange i ugen, som vi vil prøve at passe så godt ind i køreelevens planer som muligt. Der vil være en enkelt tur til Herning og en enkelt tur til Tyskland, for at komme ud og prøve lidt andre udfordringer. Derudover skal man i kravlegård (manøvrebane) og på glatbane (køreteknik) i Skjern.

Du kan tilmelde dig online her

TILMELD NU